Пет Мондо: Удомите Шаренка, Бјанку, Бети, Белу, Бадија…

НОВИ САД: Удружење Пет Мондо удомљава штенце пронађене на улици, како би ове мале њушкице пронашле домове пуне љубави и живели своје најлепше животе.
s
Фото: Šarenko

- Имамо више штенаца за удомљавање старости до 3,5 месеца и сви они имају тужне приче. Шаренко је пронађен како трчкара поред прегажене мајке и других штенаца на изузетно прометном путу. Његова једина преживела сестрица је удомљена, а мали Шаренко и даље чека на свој дом - каже Снежана Бошњак Сакић из Пет Монда.

Она додаје да све и да хоће, не могу остати неми, глуви, ни без реакције када су у питању мали и беспомоћни животи.

- Бјанка, Бети, Бела и Бади су штенци из истог легла и исте судбине. Дошли на овај свет у простору једне фабрике у индустријској зони. Свакодневно су балансирали на ивици живота и смрти, док их нисмо склонили код нас, на безбедно. Сада нису празних стомачића, не једу их буве, не ризикују да их прегази виљушкар или камион, али ни немају свој дом - каже Снежана.

Фото: Badi

Ових пет њушкица заслужује прави дом и људе који ће их волети. Преслатки су, предобри и разиграни! Ко год је желео да отвори врата свог дома и срца овим малишанима, да их са поносом шета, да их упознаје са другим крзненим другарима и учини их делом своје породице - нека се јави Удружењу.

Фото: Bela

- Помозите да ова мала екипа нађе своје људе - поручују из Пет Монда.

М. Стакић

Фото: Bjanka
Фото: Beti

 

EUR/RSD 117.3357
Најновије вести