Опра остала без Емија за интервју са Харијем и Меган

ЛОС АНЂЕЛЕС: Интервју америчке ТВ водитељке Опре Винфри са принцом Харијем и његовом супругом Меган Маркл, који је узбуркао светску јавност, није добио најпрестижнију америчку телевизијску награду Еми.
opra
Фото: Youtube Printscreen

Винфри и њен тим били су номиновани у категорији за најбоље вођену емисију, али је награду освојио глумац Стенли Тучи за емисију о италијанској храни и култури "Трагајући за Италијом".

Двочасовни интервју са војводом и војвоткињом од Сасекса потресао је британску монархију када је Меган оптужила једног од чланова краљевске породице да је запитао "колико би тамна" могла да буде боја кожа њиховог сина Арчија и навела да ју је живот у краљевској породици довео "на ивицу самоубиства", преноси Ројтерс.

То је био први телевизијски интервју овог пара након што су почетком 2020. године одлучили да се одрекну краљевских дужности и преселе у Калифорнију.

Интервју је у прва три дана након емитовалња гледало више од 49 милиона људи широм света.

Хари и Меган нису присуствовали скромној церемонији на којој су се додељивале награде за креативну уметност која претходи додели главних Еми награда следеће недеље.

EUR/RSD 117.3460
Најновије вести