Од наредне недеље на Суперстар ТВ: „Златни дани” враћају емоције и романтику на мале екране

Од 12. априла на Суперстар ТВ стиже романтична комедија „Златни дани” у заједничкој продукцији Телекома Србија и РТВ Пинк и извршној продукцији „Stella Production“.
Zlatni dani
Фото: Промо

Серија пуна здравог хумора намењена целој породици рађена је по тексту легендарног Гордана Михића, док режију потписује Марко Сопић. Кроз причу о наизглед обичном пару који започиње заједнички живот, гледаоци ће схватити да право на љубав не застарева, без обзира на године и претходна лоша искуства.

У средишту заплета су млади бизнисмен Лале и уметничка душа Маца који након промашених бракова и само 48 сати познанства започињу заједнички живот. Ситуацију додатно компликује то што обоје из претходних бракова имају децу, он тинејџера Макарончета, а она деветогодишњу девојчицу Мицу. А када све делује идилично, у њихове животе улазе Лалетова ташта из првог брака која и даље живи са бившим зетом, Мацина мама, удовица жељна живота у престоници и Лалетов отац заводник, али и пријатељи и комшије, који уносе динамику и показују да живот увек има и духовиту страну.  Сви они заједно се јако добро забављају показујући да „човек може бити сретан само у свету који сам ствара”.

Радња серије смештена је у Београд данас, али је визуелно веома јасно одређена тако да ретро естетиком асоцира на нека лепша, романтичнија и чеднија времена седамдесетих година прошлог века. За разлику од остварења која смо имали прилику да гледамо у претходном периоду, „Златни дани” нам доносе дух прошлих времена и  причу о важности породице, о људској доброти, праву на љубав, смех или сузе.

Поред Андрије Кузмановића и Тамаре Крцуновић у главним улогама, ликове уз које ћемо се смејати до суза дочараће нам Амар Ћоровић као тинејџер Макаронче и Милица Башић у улози деветогодишње Мице. Аутентичног бонвивана Тасу, Лалетовог оца, тумачи Мима Караџић, док се у улози Мацине мајке  која напушта кућу у унутрашњости и долази у Београд појављује Снежана Савић. Поред њих, ту су и Александар Радојичић, Јана Милосављевић, Душанка Дуда Гилд, Младен Совиљ, Феђа Стојановић, Љиљана Стјепановић, Ева Рас и многи други.

Серија „Златни дани“ емитоваће се сваког радног дана од 21 час на каналу Суперстар који могу пратити корисници мтс ТВ-а, кабловског оператора Супернова и сателитске телевизије м:САТ ТВ, као и корисници у региону преко м:тел-а ЦГ и БиХ и широм света преко ГО4ТВ.

EUR/RSD 117.5626
Најновије вести