Илон Маск дамантовао да је сексуално узнемиравао стјуардесу

ЊУЈОРК: Амерички мултимилијардер Елон Муск демантовао је тврдње у новинском извештају да је сексуално узнемиравао стјуардесу у приватном авиону 2016. године, називајући оптужбе "потпуно неистинитим".
ilon mask yt
Фото: Ilon Mask, foto: Youtube Printscreen

У извештају објављеном на новинском сајту Бизнис Инсајдер, наводи се да је компанија Спејс Икс коју је основао Муск, платила 250.000 долара (200.000 фунти) једној жени запосленој у компанији, након постигнуте нагодбе за отпремнину после тужбе за сексуално узнемиравање подигнуте против најбогатијег човека на свету, преноси лондонски Гардијан.

У извештају Бизнис Инсајдера се наводи да је жена, која је радила као кабинска послужитељка у корпоративном млазном авиону компаније Спејс Икс, оптужила Маска да јој је показао свој полни орган у ерекцији, да јој је без њеног пристанка додиривао ноге и понудио да јој купи коња ако му обави еротску масажу.

Маск, који је и извршни директор компаније Тесла и човек чије богатство се процењује на 212 милијарди долара, рекао је групи од скоро 100 милиона својих пратилаца на Твитеру да су оптужбе против њега "потпуно нетачне".

Гардијан није успео да провери тачност навода објављених у Бизнис Инсајдеру, а компанија Спејс Икс је замољена за коментар.

EUR/RSD 117.3739
Најновије вести