Гоца Тржан води нову емисију: Ако проговорим, без длаке на језику

Певачица Гоца Тржан почела је да води нову емисију под називом „Ако проговорим”, која се викендом од 14 до 16 часова емитује на К1 телевизији.
њ
Фото: Милош Надаждин/К1 Промо

Гоца ће у емисији угостити колеге, глумце, спортисте, али и психологе, терапеуте и са њима разговарати о свему што чини живот - о разводу, превари, деци тинејџерима и другим темама. Како најављују са К1 телевизије, у емисији ћемо чути све оне теме о којима причамо са најбољим пријатељима и то без длаке на језику. Певачица је, гостујући у емисији „Кец на 11” на К1 телевизији, рекла да је желела да се опроба и у формату који је динамичнији и који личи на њу.

– Волим изазове и емисија „Ако проговорим“, која се уживо емитује сваке суботе и недеље од 14 до 16 сати на К1, је емисија у којој ја активно учествујем. Не испитујем своје госте шта о чему мисле, већ и ја врло страствено говорим шта мислим. Разговарам из свог угла о темама које чине наше животе. Гласно и јасно. Мало ћемо да вам бодемо прст у око, мало ћемо да вас нервирамо, али и да вас забавимо... Сјајно је и то што успут и ја много учим – рекла је Гоца Тржан и додала да је кроз своју прву емисију „Гоца шоу”, која се средом од 22.30 сати емитује на К1 телевизији,  схватила да има стила и дара да опусти људе који желе са њом да разговарају. – То је емисија један на један и има своју мирну и равну линију, па се гости отварају онолико колико желе и причамо о свим животним темама. Али, ја сам желела нешто другачије, волим да ме баце у ватру, мој темперамент је такав. Прија ми да се нађем у овој новој емисији у којој ћемо се слагати и не слагати и мало ћемо ћемо да бодемо прст у око учмалој моралној Србији која воли да гледа преко туђе тарабе.

Иначе, на К1 телевизији се сваке вечери емитује и њен ријалити „Мој савршени брак”, у којем заједно са супругом Радомиром Новаковићем приказује савршености и несавршености брачног живота, откривајући, притом, своју свакодневицу и разговарајући о важним стварима. Како је рекла, снимили су огроман број нових епизода, те су она и њен супруг тренутно на паузи са снимањем.

Певачица је пре неколико дана одустала од учешћа на такмичењу „Песма за Евровизију”, где је требало да наступи с песмом „Фитиљ”. Како је рекла, принуђена је била да одустане и то из здравствених разлога.

– Човек мора да уме и да одустане. Када је на то принуђен, наравно, јер ја нисам неко ко одустаје. Да будем врло јасна, била сам спремна да се озбиљно исцимам и да урадим све да наступ буде баш онакав какав сам желела, али је то нажалост физички немогуће. Разговарала сам са уредницом на РТС-у и са организаторима такмичења и хвала им што су имали разумевања за оно што се тренутно дешава у мом животу. Заједно смо дошли до закључка да је боље да одустанем, јер другачије не бих могла. Нема зле крви и све је океј – нагласила је Гоца гостујући у емисији „Кец на 11” на К1.

В. Б.

 

EUR/RSD 117.3909
Најновије вести