Друга сезона серије „Дуг мору“ вечерас премијерно на Суперстар ТВ

​​​​​​​„Моћна водо, однеси све што је лоше!“ – узвик је који ће обележити другу сезону домаће ТВ мистерије „Дуг мору 2“, саге о мештанима полуострва Луштица у Боки которској, где је вео између мртвих и живих, али и садашњости и прошлости танак.
Monte Royal Pictures
Фото: Monte Royal Pictures

Популарна серија снимљена у продукцији Телекома Србија и Monte Royal Pictures, опчинила је гледаоце претходне године жанровском слободом, фантазијом и несвакидашњом причом испреплетаном древним митовима и легендама. Премијера друге сезоне са нестрпљењем се очекује од вечерас, 3. септембра, у 21 час на каналу Суперстар ТВ, где ће се емитовати сваког петка у исто време.

Наставак необичне приче о тајнама мештана Боке, мистичног места где се мртви лако појављују, а живи још лакше нестају, доноси нам одговоре на нека од ранијих питања и спознају да се све до сада десило са неким разлогом. Главни заплет друге сезоне врти се око Олге, која је иницијатор промена, предодређена да мења свет. Док њени родитељи тону у проблеме кривице и последица изазваних трагедијом из прве сезоне, Олга истражује истину о проклетству “Дуга мору”, које жели да заустави. На путу самоспознаје, Олга је разапета између науке и легенди, љубави и страсти.

Нове епизоде хит серије „Дуг мору 2“ донеће одговоре на још много питања и одгонетнути бројне мистерије из прве сезоне. Уколико сте љубитељ квалитетног домаћег серијског програма, не пропустите премијерно приказивање нових епизода ТВ саге „Дуг мору 2“ сваког петка од 21 час на каналу Суперстар.

EUR/RSD 117.5819
Најновије вести