Вил Смит купио нову луксузну вилу у Калифорнији

ЛОС  АНЂЕЛЕС: Познати глумачки пар Вил Смит и Џејда Пинкет Смит купили су нову вилу у Калифорнији, а за свој нови дом издвојили су 11,3 милиона долара.
s
Фото: Youtube Printscreen

Током 26-годишње везе глумачки пар је постигао много, било да глуми, пева, репује или продуцира, може учинити наизглед све - укључујући улагање у бројне импресивне некретнине широм света.

Стога њихов портфељ некретнина има прилично велик распон, укључујући вилу у Калабасасу, па чак и кућу од 2,5 милиона долара.

Смитси ће бит први становници потпуно новог дома у Хиден Хилсу у Калифорнији. Пар је платио 11,3 милиона долара за кућу од 10.417 квадратних метара која је завршена 2020. године и на тржишту је од јуна те године.

Унутрашњост виле опремљена је неутралним тоновима уз савремени намештај, са камином. Поседује, између осталог, кућни биоскоп, играоницу, теретану са парним купатилом и витрину за вино. Свих шест спаваћих соба имају сопствена купатила.

Смитси поседују и друго имање у Хиден Хилсу од 2003. године, а поред нове виле, поседују још осам некретнина у Калифорнији.

EUR/RSD 117.3375
Најновије вести