Ријана воли бившег дечка Криса Брауна

Пар је кренуо аутом на доделу Греми награде 2008. кад је на Крисов телефон стигла порука једне жене, певачица ју је прочитала, посвађали су се, а ствари су онда пошле по злу и Крис је изгубио контролу
r
Фото: Youtube Printscreen

Певачица Ријана (32) признала је у поткасту 'Опра супер соул конверзејшмс' да воли бившег дечка Криса Брауна (31) и да ће га вероватно волети заувек. Пре 11 година певач је открио да је насрнуо на Ријану, па је претукао.

Добио је пет година условне казне и шест месеци је морао да ради за опште добро. Осим тога, не сме да јој се приближи на мање од 45 метара. Дама с Барбадоса истиче како га због тог инцидента не воли ништа мање него пре, испричала је то гостујући код Опре Винфри (66).

"Трудили смо се да поново постанемо пријатељи. Сада смо врло, врло блиски пријатељи", рекла је Ријана и наставила:

"Опет верујемо једно другом. Волимо се и вероватно ћемо се заувек волети. То је нешто што се никада неће променити. То је нешто што не може да се искључи, ако си некога икада волео", објашњава она, пренео је сајт Б92 наводе хрватско сајта 24 сата.

Истакла је како је он био љубав њеног живота - прва љубав. Сматра да је и он њу волео једнако колико и она њега.

"Не ради се о томе да ли смо заједно. Искрено га волим. Најважније ми је да има мир. Ја нисам мирна ако је он чак и најмање несрећан или усамљен."

Ријанине речи подстакле су Опру Винфри да је пита да би ли икад могли да оживе романсу.

"Он је у вези сам са собом. Ја сам сама, али успели смо да останемо блиски пријатељи откако сме да ми се приближи. Радили смо на нашем односу, мало по мало и није било лагано. Никако није било лагано", тврди певачица.

vlajko
03.09.2020 • 20:40
Još samo da saznamo ko je bivši dečko Krisa Branuna?
EUR/RSD 117.5783
Најновије вести