Маја Беровић добила сина Лава

Популарна певачица Маја Беровић и њен партнер Ален Драгосав са којим је дуго година у браку породила се и добила сина и то у једном приватном породилишту у Грацу.
m
Фото: Vest o trudnoći Maja je podelila na Instagramu/ Instagram

Маја и Ален су сину дали име Лав, а како су медији известили, порођај је протекао у најбољем реду и Маја се успешно опоравља. Маја је своју трудноћу и одржавала у Аустрији, где иначе и живи са супругом.

Певачица се последњих месеци повукла из јавног живота, отказала све наступе и одржавала трудноћу у приватности. Ипак, у једном интервјуу испричала је зашто је баш сада одлучила да се оствари као мајка.

– Градила сам каријеру, а да сам се посветила мајчинству, не бих могла направити то што сам направила. Генерално ја сам остварила то што сам хтела у животу. Сада се пробудила та жеља да имам то нешто што је део мене, то не треба форсирати, већ сачекати прави моменат – рекла је Маја у интервјуу и додала да је током одржавање трудноће за њу све било исто као и пре с тим што није толико често излазила и пазила се вируса.

Она је иначе вест о трудноћи поделила на свом Инстаграму и то емотивним фотографијама са трудничким стомаком, а онда је у инервјуу и открила зашто је желела да се фотографише на овај начин. Певачица је на свом Инстаграму одговарајући на питања пратилаца истакла да је трудноћа за њу најлепше искуство у животу и да није имала никакаве тегобе, па чак ни мучнине, које се дешавају у другом стању. Нашалила се и да јој је хоби током трудноће спавање.

В. Бијелић

Тихоговорник са псом
01.03.2022 • 07:11
Е сад ми је лакше.
EUR/RSD 117.3378
Најновије вести