Принц Хари се појавио на хуманитарној акцији у Лондону

ЛОНДОН: Британски принц Хари данас се изненада појавио у јавности на добротворној акцији у Лондону како би се састао с тешко болесном децом.
h
Фото: Tanjug (Antony Thompson/TWM/WellChild via AP)

Војвода од Сасекса вратио се у Велику Британију и требало би да се придружи свом брату, принцу Вилијаму, како би у четвртак открили статуу у част њихове покојне мајке, принцезе Дајане, на дан обележавања 60. година од њеног рођења, преноси АП.

Данас је Хари посетио Краљевску ботаничку башту у западном Лондону на свечаној додели уручивања награда у хуманитарној организацији "Велчајлд" чији је покровитељ.

У изјави коју је објавио "Велчајлд", Хари је нагласио да ова хуманитарна организација има посебно место у његовом срцу и да се сада као родитељ двоје деце осећа још више повезаним и боље разуме изазове кроз које пролазе породице које она подржава.

Хари и његова супруга Меган повукли су се са краљевских дужности прошле године и сада живе у Калифорнији са својом децом, а последњи пут он је посетио Британију у априлу због сахране свог деде, принца Филипа.

EUR/RSD 117.3529
Најновије вести