Породица честитала Харију рођендан, има ли свађе међу браћом?

ЛОНДОН: Британски принц Вилијам и његова супруга Кејт честитали су на Инстаграму рођендан Вилијамовом брату Харију, фотографијом на којој су њих троје у добром расположењу, а сврха такве објаве по свој прилици је да оповргне уверење јавности да двојица браће више нису у добрим односима.
princ hari, tanjug, ap alastair grant
Фото: Tanjug/AP, Alastair Grant

На фотографији, ипак, нема Харијеве жене Меган.

На снимку, начињеном пре три године на једној атлетској стази у Лондону, Хари се може видети како Вилијама и Кејт побеђује у трци, а сви троје имају осмехе на лицима.

Како истиче лондонски "Дејли мејл", до таквог исказивања породичног заједништва долази после навода да некада нераздвојна браћа два месеца нису разговарала после такозваног "Мегзита" - односно одлуке Харија и његове супруге Меган да се повуку са својих дужности као чланова краљевске породице - али су неки одмах приметили да Меган нема ни на једној од објављених фотографија.

Тврдње о завади између браће изнете су у недавно објављеној заједничкој биографији Харија и Меган, чији је наслов "Проналажење слободе".

Пригодним фотографијама, Харију су 36. рођендан на друштвеним мрежама потом честитали и његова бака, краљица Елизабета II, као и отац, принц Чарлс.

EUR/RSD 117.3269
Најновије вести