Нове оптужбе против Кевина Спејсија за сексуалне нападе

ЛОНДОН: Британско тужилаштво одобрило је седам додатних оптужби против Оскаром награђеног глумца Кевина Спејсија, за низ сексуалних напада на једног мушкарца измеду 2001. и 2004. године, саопштено је данас из тужилаштва.
spejsi
Фото: Youtube Printscreen

Нове оптужбе, које су уследиле након увида у доказе које је прикупила британска полиција, укључују приморавање особе да се упусти у сексуалну активност без пристанка и ону за недоличан сексуални напад, преноси Ројтерс.

Спејси (63) је раније оптужен за пет кривичних дела у Великој Британији - по четири тачке за сексуални напад са физичкин контактом, као и за наводење особе да се укључи у сексуални чин без пристанка.

Његов адвокат је у јуну изјавио да је Спејси упорно негирао све наводе о сексуалним деликтима, а бранилац познатог глумца у Великој Британији Патрик Гибс није одмах одговорио на имејл у коме је тражен његов коментар о најновијим оптужбама.

У Сједињеним Државама, Спејси је прошлог месеца победио у судском спору који се против њега водио због наводног сексуалног злостављања, након што су поротници у тој грађанској парници утврдили да тужилаштво није доказало тврдње да је Спејси извршио нежељени сексуални напад на мушку особу у периоду када је имала само 14 година.

EUR/RSD 117.3739
Најновије вести