Меган Маркл: Угасила сам све налоге на друштвеним мрежама

ЛОНДОН: Супруга британског принца Хари Меган Маркл, војвоткиња од Сасекса, изјавила је да нема налоге на друштвеним мрежама и да није упозната с тиме шта се о њој пише на интернету, јавља Ројтерс.
megan markl, tanjug ap
Фото: Megan Markl, foto: Tanjug (AP Photo/ Dominic Lipinski, Pool)

Меган Маркл је на самиту "Најмоћније жене наредне генерације", који огранизује магазин "Форчун", рекла да због сопствене добробити већ дуже времена није на друштвеним мрежама.

Она је рекла да је њен лични избор да нема налог ни на једној друштвеној мрежи, да не зна шта се о њој пише на интернету и да је то било од велике помоћи за њу на више начина.

Војвоткиња је рекла да је она угасила свој лични налог пре неколико година и да је принц Хари сада угасио њихов званични заједнички налог на Инстаграму и Твитеру.

Меган Маркл већ месецима води кампању против негативних ефеката друштвених мрежа. Она је са својим супругом принцем Харијем напустила Велику Британију раније у току ове године, делом због непријатељски настројених медија.

Хари и Меган сада живе у јужној Калифорнији, након што су се одрекли принадлажености чланова краљевске куће, укључујући и приходе.

EUR/RSD 117.3811
Најновије вести