Џеки Чен: Био сам пијани кретен

ХОНГКОНГ: Хонгконшка звезда филмова о борилачким вештинама и редитељ Џеки Чен у новој аутобиографији наводи да је услед проблема с алкохолизмом, злостављао сина и у једном дану слупао два скупа аутомобила, а себе описује као "заиста незгодног кретена".
e
Фото: EPA - ROMAN PILIPEY

Књига која носи назив "Никад не одрасти" објављена је 2015. године, а верзија на енглеском је објављена у уторак, преноси Си-Ен-Ен.

Чен (64) у тој књизи признаје да је у раним данима своје каријере посећивао проститутке и појашњава како је слава утицала на његов приватни живот, наводећи да је једном приликом потрошио пола милиона долара у само неколико минута.

"Стално сам возио пијан. Дешавало се да ујутру у пијаном стању слупам Порше, а увече Мерцедес. Читави дани су ми пролазили у магли", наводи Чен.

Када су фоторепортери покушали да фотографишу слупани аутомобил, он им је претио да ће их ударити "по једном за сваку слику коју направе", наводи у књизи уз коментар "стварно сам био заиста незгодни кретен". 

Претње насиљем у јавности нису једино шокантно откриће које се у књизи помиње, наводи Си-Ен-Ен.

Кинески глумац наводи да је у налету беса свог двогодишњег сина Џејсија узео у наручје и бацио са једне стране собе на другу.

"...Пао је на софу. Узевши у обзир количину снаге са којом сам га бацио, да је пао на наслон за седење или руке, било би прилично озбиљно", наводи Чен и додаје да је одмах зажалио и заклео се да никад више неће тако нешто урадити.

Он наводи да му је слава ударила у главу и да је већину новца који је зарађивао на почетку каријере, трошио на пиће, коцку и жене.

Си-Ен-Ен подсећа да се 1999. године, дуго након што је оженио тајванску глумицу Џоан Лин, у јавности појавила вест да је Чен имао аферу са бившом мисицом Елејн Нг и да јој је направио дете.

Он се у књизи сећа и тог периода наводећи да се осећао кривим и да је његова супруга ипак била уз њега у тим тренуцима.

Ћерку Ету међутим не помиње у књизи, а Си-Ен-Ен наводи да је књига објављена мало више од недељу дана након што је Ета објавила да се венчава са својом девојком, канадском медијском личношћу Енди Отмн.

Ова књига наставак је првог дела аутобиографије славног кинеског глумца под називом "Ја сам Џеки Чен" која је објављена 1999. године.

EUR/RSD 117.3179
Најновије вести