Бела кућа позвала Ники Минаж да је информише о вакцинама

ВАШИНГТОН: Бела кућа је понудила америчкој реперки и глумици Ники Минаж да се повеже са једним од доктора из администрације председника Џозефа Бајдена, са којим би разговарала о њеним питањима о антиковид вакцинама, пошто је њен твит о томе како вакцине изазивају импотенцију постао виралан.
Niki Minaz/fonet
Фото: FoNet

Бела кућа је навела да су слични позиви упућени осталима који су забринути око вакцине, како би се сузбила кампања о дезинформацијама које се тичу безбедности и ефикасности вакцина, пренео је АП.

Минаж је у среду твитовала да ју је "Бела кућа позвала" и потврдила је да ће ићи на разговор, али је званичник Беле куће рекао да је реперки "једноставно понуђен позив."

АП додаје да је Минаж била на насловницама раније ове недеље када је на Твитеру, пред својих 22,6 милиона пратилаца поручила да је на годишњој свечаности прикупљања средстава у корист Института за костиме музеја у Њујорку, на догађају који се зове Мет Гала, тражили да учесици буду вакцинисани, и да она неће примити вакцину док "не буде осећала да је одрадила довољно истраживања".

Потом је твитовала о непотврђеној причи о пријатељу њеног рођака на Тринидаду, који је наводно постао импотентан након што је имунизован.

EUR/RSD 117.5844
Најновије вести