Адвокати: Меган приватне податке дала за биографију

ЛОНДОН: Адвокати новинско-издавачке компаније коју је супруга британског принца Харија, Меган Маркл, тужила због нарушавања приватности, данас су пред судом у Лондону навели да је спорне информације из свог приватног живота она сама дала на располагање коауторима биографске књиге о њој и њеном супругу.
markl
Фото: Youtube Printscreen

Како наводи АП, Меган, која од удаје за Харија носи титулу војвоткиње од Сасекса, тужила је издавача листа "Мејл он сандеј" и интернет сајта "Мејл онлајн" због пет чланака у којима су објављени делови њеног писма оцу, Томасу Марклу, са којим није у добрим односима.

На данашњем саслусању, адвокати издавача истакли су да заједничка биографија Харија и Меган, која је објављена прошлог месеца, садржи велик број подробних информација о њеном личном животу, укључујући и неколико делова који се тичу њеног односа и комуникације са оцем, али и део о писму због којег је тужба покренута.

У поднесцима суду, један од адвоката навео је да је, по свему судећи, биографија написана уз обилату сарадњу Харија и саме Меган, што су, међутим, њени правни заступници порекли.

EUR/RSD 117.3179
Најновије вести