Музичке звезде Мајли Сајрус и Мими Веб објавиле нове синглове и спотове

ЊУЈОРК: Светске музичарке Мајли Сајрус и Мими Веб објавиле су нове синглове за дискографске куће “Columbia Records ”, односно “Epic Records ” из Њујорка, као најаве њихових албума, саопштила је домаћа издавачка кућа “Менарт”, дистрибутер за цео регион.
m
Фото: Youtube Printscreen

Успешна глумица, певачица, ауторка Мајли Сајрус објавила је нови сингл и спот "Flowers", први са њеног будућег, осмог студијског албума назива "Endless Summer Vacation", који ће изаћи 10. марта за “Columbia Records”.

Верни и одани фанови ове певачице и ТВ звезде открили су у стиховима песме "Flowers" поруке упућене бившем супругу и филмском глумцу ЛиауХемсворту.

Обзиром да је сингл изашао на његов рођендан 13. јануара, говори у прилог овим чињеницама. Албум "Endless Summer Vacation" снимљен је у Лос Анђелесу, и кантауторка га описује као "љубавно писмо Лос Анђелесу". Мајли је наравно осмислила и пратећи видео спот за сингл "Flowers", који је по њеној идеји режирао Џејкоб Биксеман, док је Стивен Галовеј био креативни директор, а необично је и то да је будући албум добио и свој први трејлер. Насловна страна албума по жељи певачице снимљена је без визуелних ефеката, а фотографкиња је Брајана Капоци.

Албум ће бити објављен дигитално и физички, а осим стандардног, у продаји ће се наћи бели и црвени винил. Мајли Сајрус, позната од раније као Хана Монтана у истоименој тинејџерској Дизни серији (2006-2011), ствара музику са разним валерима жанрова, од попа, рока, поп рока, преко експерименталних израза до хип хопа и кантрија.

EUR/RSD 117.2710
Најновије вести