Кикиндски пензионери обележили славу

КИКИНДА: Чланови удружења пензионера у присуству градоначелника Николе Лукача, председника Скупштине града Младена Богдана и дела чланова, а у складу са епидемијском ситуацијом, прославили су славу Светог Саву.
k
Фото: kikinda.org.rs

Наше највеће поштовање заслужују најстарији суграђани. Они су градили ову земљу и наш град, а на нама је да бринемо о њима и да их поштујемо. Свети Сава, између осталог, био је заштитник старих тако да није случајно што га удружење обележава као славу. Са представницима удружења разговарали смо о томе како да им помогнемо да још боље функционишу, рекао је Богдан.

Милан Периз, председник удружења пензионера позвао је све старије суграђане да своје слободно време проведу у овом удружењу.

Кикиндско удружење пензионера постоји 75 година. Постојимо и радимо у интересу најстаријих суграђана како би им живот био што садржајнији и квалитетнији. Ту смо да помогнемо кад год смо у могућности, додао је Периз.

Брбољча Курчањин
28.01.2022 • 10:28
"Све је лепо и честито било и драгоме Богу приступачно".Једино што у овом тексту није написано да им је свештеник пререзао славки колач а и на телевизији то није није приказано.
EUR/RSD 117.3738
Најновије вести