У Спартак стигли Митровић и Тумбасовић

Фудбалери Спартака завршили су припреме на Златибор и у добром расположењу се вратили у Суботицу.
2
Фото: ФК Спартак

Према речима шефа струке Славка Петровића све је ишло према плану.

– Припреме су биле нешто другачије, радили смо по немачком систему као и свуда до сада где сам био тренер. Желим да копирам оне који су најбржи у физичком погледу, а то су Немци. У почетку су биле мало слабије припреме, али  временом се интензитет појачао. За многе играче овакав темпо је мало новина, посебно за млађе који су прикључени из јуниорског погона, али сви су издржавалиу и све иде по устаљеном шаблону који смо осмислили – каже Петровић.

Спартак је прелазном  року напустило чак 11 играча. Промене играчког кадра су помало утицале на рад, али је све то сада дошло на своје место. Руководство клуба је плански довело нове снаге и појачања.

– Нисмо били комплетни од старта јер су нам се неки играч касније прикључили, као и они који су били са репрезентацијом, а ту мислим на Луку Бијеловића и Алексу Ђурасовића. Дошли су нови играчи Марко Обрадовић, Лазар Стајковић, Јанко Тумбасевић, Владимир Виторовић, Димитрије Табаковић, а пре два дана је дошао Огњен Митровић.

У међувремену клуб је представио појачања, стигли су Огњен Митровић, из Пролетера, који игра на позицији левог бека и искусни Јанко Тумбасовић.

-  Радујем се што ћу бити део ове екипе – каже Огњен Митровић. - . Провео сам припреме са екипом на Златибору где сам се уверио у играчке и људске квалитете свих играча. Одлично су ме прихватили, мислим да имамо добру заједничку „хемију“ која ће нам доста помоћи у току првенства.

Јанко Тумбасовић се после дугог времена вратио у Суботицу.

- Драго ми је што сам се поново вратио у клуб. Надам се да ћу својим искуством и знањем помоћи клубу и оправдати очекивања. Даћу свој максимум како би клуб остварио зацртане циљеве.

На крају по речима спортског директора Владимира Торбице очекују се доласци још неколицине играча како би екипа што квалитетнија у предстојећој сезони.  А Суботичани су у суботу одиграли и последњу проверу пред почетак првенства И савладали Раднички из Сремске Митровица са 3:0, два гола постигао је Срећковић,а у листу стрелаца упиусао се и Тумбасовић.         

С. Ст.

EUR/RSD 117.2728
Најновије вести