Радоњић: Да одиграмо добар меч против Албе

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да очекује да његова екипа одигра добар меч против Албе у последњем сусрету у овогодишњем издању Евролиге.
radonjic
Фото: Youtube Printscreen

Утакмица између Албе и Црвене звезде игра се сутра од 20 сати у Берлину.

"Остала нам је та једна утакмица у Евролиги и Алби и нама. Прилика да се одигра један добар меч, знамо и њихове квалитете и како играју. Зато на првом месту морамо да одиграмо са добром концентрацијом, да трчим добро и да ниво одбране буде добар да можемо да будемо конкурентни, да парирамо екипи Албе и њиховом стилу игре и зато ће нам бити потребна и добра енергија како би одиграли добру утакмицу у Берлину", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Радоњић за овај меч на располагању има готово све играче, у тим се враћа Кори Волден, док ће и на одсутан бити Дуоп Рит.

Првотимац црвено-белих Огњен Добрић очекује добар меч.

"Имају изграђен систем, имају много излаза из акција. Играју много у транзицији, таква су екипа. Тако играју већ дуго, знају да искористе своје прилике. Морамо да будемо максимално фокусирани свих 40 минута, играју са много слободе, са много трчања и шутева из свих позиција на које су навикли и које узимају селе сезоне. То морамо да исконтролишемо", рекао је Добрић.

EUR/RSD 117.5833
Најновије вести