Вулетић: Следеће недеље тужба због Звездине титуле из 1946.

БЕОГРАД, 17. маја (Тањуг) - Потпредседник ФК Партизан Владимир Вулетић најавио је да ће следеће недеље покренути тужбу како би се поништила одлука, донета на Скупштини Фудбалског савеза Србије, да се Црвеној звезди накнадно додели титула из 1946. године.
Vladimir Vuletic/tanjug
Фото: Танјуг/видео/Владимир Вулетић

"Могу да потврдим да је након одлуке делегата Скупштине ФСС ствар потпуно јасна, имамо апсолутно појединачни правни акт. Током идуће недеље, свакако у року од 30 дана према закону, покренућемо тужбу за поништај одлуке. Реч је о управном спору пред Управним судом Републике Србије. За мене је то правничка битка коју сматрам професионалном", рекао је Вулетић Тањугу.

Он је додао да је Суд прилика да "онима који нису професионални дизачи руку у доброј мери представи врло опширну, приљежну и одговорну правну документацију на 25 страна".

Вулетић је уверен у повољан исход Партизанове тужбе, за разлику пре гласања Правне комисије и Скупштине ФСС када је био песимиста.

"Знате како кажу стари Грци "дум спиро, сперо", "док живим надам се". Увек сам оптимиста када су право и правда у питању. Наш народ би рекао да је правда спорта, алио достижна, али мислим да овде неће бити спора. Биће врло брзо достижна".

 

nebojsa ivanovic
17.05.2019 • 15:19
dal je moguce da ste vi jos toliko bolesni.ne razumem vas ili vas samo opija mrznja prema svemu sem prema partizanu
nebojsa ivanovic
17.05.2019 • 15:22
dokle ide vasa mrznja prema zvezdi i da li bi zvezda trebalo da se zali na sve titule koje je osvojio partizan dok je predsednik bio tole karadzic
EUR/RSD 117.2781
Најновије вести