Раставац пред Спартак: Прилика да се осветимо за реми

Пред сутрапњи мел против суботичког Спартака, тренер фудбалера Војводине Милан Раставац истиче да је ово прилика да се његов тим „освети“ за реми из првог сусрета на „Карађорђу“.
milan rastavac fica

Тада је резултат био 0:0, а Раставац подсећа да је његов тим био бољи и да је заслужио да освоји три бода.

„ У ову утакмицу улазимо са жељом да се на неки начин осветимо за ону прву утакмицу за коју верујемо да смо заслужили да победимо, а нисмо успели. Желимо да у овом мечу дођемо до сва три бода. Спартак има добру екипу, одлично је вођена, али неће нас заварати њихова резултатска криза јер некада резултати нису прави показатељ. Свесни смо да морамо да одиграмо најбоље што умемо, да у одбрани осујетимо нападе Срећковића, Крстића и играча који се убацују из другог плана, а да у нападу будемо довољно квалитетни и агресивни и да угрозимо Манојловића који је био одличан у првом мечу“, рекао је Раставац.

Навео је да може да рачуна на све играче, те се осврнуо на негативну традицију против Спартака у последњим сезонама.

„До данас је здравствени билтен добар, односно нема играча на које не можемо да рачунамо, а надамо се да ће тако остати и после последњег тренинга. Што се тиче негативног биланса са Спартаком, Војводина вуче неке репове, те има разне неке негативне низове, и ја само могу да кажем да ћемо и на овој утакмици ићи да се боримо за сваку лопту, са жељом да победимо противника. Тај приступ може да нам донесе победе у утакмицама у којима ми имамо неку негативну традицију“, истакао је Раставац.

Утакмица 18. кола Моцарт  Бет Супер лиге Србије, Спартак – Војводина, на програму је у суботу у 18 часова из директан пренос на каналу Арена спорт 5.

EUR/RSD 117.2781
Најновије вести