Навијачи Воше гледају финале Купа на Карађорђу

Иако навијачи Војводине неће присуствовати утакмици у Нишу, у понедељак увече дошли су на тренинг на стадиону „Карађорђе“ и, уз песму и бакљаду, подржали екипу.
Navijaci Vojvodine/J. Grlic
Фото: Navijaci Vojvodine/J. Grlic

Физички неће бити присутни на Чаиру, али присталице црвено-белих организују заједничко гледање финала преко ЛЕД екрана, површине од 70 метара квадратних, који ће бити постављен испод западне трибине новосадског стадиона.

Капије ће бити отворене од 18 часова, а гледаоци ће време до утакмице моћи да проведу уз музичке нумере, спотове и снимљене поруке бивших фудбалера Војводине, који су пред финале пожелели срећу својим наследницима.

Фото: ФК Војводина
misli svojom glavom
23.06.2020 • 17:13
Pametni ljudi se uče na tuđim greškama, a budale na svojim! Strahujem od toga da je našu Vošu zahvatio "mandovski" sindrom... 'ajde, ako osvojimo nekim čudom taj Kup, da to proslavimo na ulicama NS-a paljenjem barem jednog autobusa, poput onih, čijim smo lošim primerom zavedeni. Ljudi, mante se jeftine begeške parade pijanstva i kiča, budite društveno odgovorni, sačuvajte barem vlastito zdravlje i živote kad se već za tuđe ne brinete.
EUR/RSD 117.2999
Најновије вести