Вулин: Србија да промени однос према Црној Гори и Македонији

БЕОГРАД: Министар одбране Александар Вулин изјавио је данас да Србија треба да промени однос према Црној Гори и Македонији, јер у тим земљама нема искрене саговорнике ни пријатеље, јер су на скупштини Интерпола подржале улазак такозваног Косова у ту организацију.
vulin, tanjug
Фото: Tanjug/ D. Goll, arhiva

"Позивам председника Вучића да промени однос према Црној Гори и Северној Македонији и да им покаже да се пријатељство са Србијом мора заслужити", сматра министар Вулин, наводи се у саопштењу.

Он наводи да су "Црна Гора и Северна Македонија на скупштини Интерпола подржале улазак косовских нарко картела у полицијску организацију. Стале су на страну Косова свесне да тиме вређају Србију". "Ако нису имали храбрости да гласају против, могли су да се уздрже и покажу да им је стало и до оног што Србија мисли и осећа", коментарише министар одбране, Александар Вулин, одлуку бивших република СФРЈ да подрже улазак тзв. Косова у Интерпол. 

"Нису Црна Гора и Северна Македонија гласале за Косово, оне су гласале против Србије. Њихови гласови нису променили одлуку Скупштине Интерпола али треба да промене однос Србије према њима. Председник Вучић у владама Црне Горе и Северне Македоније нема искрене саговорнике а Србија нема пријатеље", поручио је Вулин.

Duki
21.11.2018 • 11:17
Znamo i mi u Vojvodini koliko nas vole lokalni direktori i glavesine sa crnogorskim poreklom....Primer je Radoman Bozovic poznati gazda pola Novog Sada......Madjar,Srbin,Ceh,Slovak,Bugar,Rumun nikada nemoze biti direktor ili predsednik u Vojvodini!!!!
EUR/RSD 117.5649
Најновије вести