Бука с игралишта смета станарима у Стевана Чаленића

Станар зграде у Улици Стевана Чаленића 4 Мирослав Николић, обратио се Комисији за представке и предлоге на јучерашњем пријему грађана у Скупштини града у име комшија и изнео проблем који им две године ствара бука с дечјег игралишта. Оно је постављено на десет метара од објекта, а четрдесет година је ту била травната површина коју су сами одржавали и озелењавали.
skupstina grada F--F
Фото: Dnevnik.rs

Како је навео, сада је то место окупљања за све који живе у том крају, сем за старије, који немају мира све до касних сати. Осим тога, цела улица нема улично осветљење. Петицију да се игралиште измести јер има довољно простора за то, потписала су станари 22 од 34 стана. Месна заједница, којој су се најпре обратили, дала им је објашњење да је „Лисје” поставило игралиште близу зграде да би предупредило вандалство.

Председник комисије Марко Јовановић изјавио је да ће се поводом тога обратити Градској управи за грађевинско земљиште и инвестиције, те да ће одговор стићи за највише месец дана. Он је подсетио на то да се грађани, било да су председници скупштине станара или подносиоци петиције, сваке прве среде у месецу могу обратити Комисији за представке и предлоге.

" Може се закључити да се грађани најчешће жале на комуналне и урбанистичке проблеме те нарушавање јавног реда и мира " рекао је Јовановић.  Све информације које смо добили од одређених институција доставили смо нашим суграђанима.

С. М-ћ

Tanja
06.07.2017 • 09:34
Поштовани господине,
дођите на Кеј.... да видите шта је бука од пролећа до јесени, од увече до ујутру, сваки дан у недељи......
Па нико не реагује...
EUR/RSD 117.5782
Најновије вести