"Серијски нерадник" примао плату 15 година, никад се није појавио на послу

РИМ: Пуних 15 година један мушкарац, запослен у локалној здравственој установи у калабријском граду Катарцану, редовно је примао плату а да се никада није појавио на радном месту у одељењу за хитне интервенције у случају пожара и за то време зарадио је више од пола милиона евра.
е
Фото: Pixabay.com

Полиција је прегледом картица о присуству на послу утврдила да Салваторе С, стар 66 година, никада није долазио на посао за који је уредно примао плату, а да би тако нешто обезбедио Салваторе је у више наврата слао "трећу" особу која је јасно претила шефовома, колегама и члановима њихових породица, уколико не дозволе Салватору да не ради а прима плату, преноси Анса.

Детаље случаја испитује тужилаштво а поред "серијског нерадника", како га дефинише локална штампа, оптужено је још 6 запослених у тој здравственој установи, укључујући и два шефа.

Nenad
21.04.2021 • 15:48
Šta , pa meni juče došao lik iz držvne firme i kaže da postoji u EPS-u takvih kao ovaj što ne ide na posao uopšte a prima platu koliko hoćeš !! Napravljena firma unutar firme u EPSu koja služi za zapošljavanje i nabavku ! Još malo pa će ih biti više nego u samom EPS-u !! Po političkoj liniji te samo upišu i primaš uredno platu, vode te tamo a ni neznaš gde ti je posao.Tako da ovaj o kome pišete je mala maca naspram ovih! E da, nemoj samo da mi se pravite iznenadjeni, pošto ih vi plaćate !!!
EUR/RSD 117.5731
Најновије вести