Туристичка понуда Србије у данашњем броју Руске Газете

БЕОГРАД: Туристичка понуда Србије представљена је данас читаоцима руских дневних новина "Руска Газета", у специјалном додатку под називом "Откријте Србију".
zlatar, jedan od vidikovaca
Фото: Дневник (Г. Маленовић)

Дневни тираж "Руске газете" превазилази 800.000 издања, од чега се највећи број прода у Москви и Санкт Петерсбургу, саопштила је Туристичка организација Србије (ТОС).

Ово је дневни лист који се доставља кабинету председника Руске Федерације, премијеру и Руској Думи.

Читалачку публику ових новина чине и међународне мултинационалне компаније, руске авиокомпаније, аеродроми, водећи ресторани и хотели у Русији.

"Руска Газета" са додатком "Откријте Србију" биће, такође, доступна руским министарствима, амбасадама Русије широм света, али и Руској асоцијацији туроператера.

Овај додатак о Србији излази у време када је туристичка привреда једна од главних тема у Русији, јер ће се у жижи јавности наћи у току трајања међународног онлине сајма туризма МИТТ 2021, који се одржава од 16-18. марта.

Специјални додатак "Откријте Србију", поред представљања туристичке понуде наше земље, садржи и интервјуе са министарком трговине, туризма и телекомуникација, госпођом Татјаном Матић и директорком ТОС Маријом Лабовић.

У пројекту издавања овог додатка су, пореде ТОС-а, учествовале и Туристичке организације Београда, Ниша и Новог Сада, наведено је у саопштењу ТОС-а.

EUR/RSD 117.5804
Најновије вести