Концерт Лене Ковачевић 31. јануара у Звездара театру

БЕОГРАД: Џез и поп уметница Лена Ковачевић, одржаће концерт под називом “Топло зимско вече” 31. јануара у позоришту Звездара театар у Београду.
lena kovacevic, Tanjug/Dragan Kujundžić
Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

Певачица је током пандемије већ имала два распродата, интимна концерта у Звездара театру, у новембру 2020. године.

Музичарка ће повести публику на музичко путовање кроз старе и нове хит синглове, али и песме из новог филма "Није лоше бити човек" њеног оца Душана Ковачевића, као што је дует "Лепе лажи" са глумцем Горданом Кичићем, на музику Момчила Бајагића Бајаге.

Недавно је снимила нову песму “Тако лако” у сарадњи са колегиницом Ангелином, а током пандемије још неколико хит синглова (“Удахни”- са Иваном Петерс и Марком Лоуисом, “Београде”, “Црни лептир”, “Лето је” - обрада хита 90-их), спремних за четврти студијски албум.

На концерту ће Ковачевић направити пресек песама са сва три албума - "Добар дан за певање" (2009), "Сан" (2013) и "Џезери" (2015).

Певачица је скоро имала концерте у Београду, у клубу "Buddha бар", на необичном месту - хотел "Hayatt Regency"- Кристална дворана, а пре тога у јулу као део фестивала БЕЛЕФ 2021 на Тргу републике.

Ленин глас тренутно се чује од Холандије, Белгије, Немачке, Грчке, Италије, Кипра до Америке, Африке и Турске.

Хит сингл "Цафе" доживео је интернационални успех и учинио да се Лена као уметник из Србије нађе на насловним странама значајних магазина у Турској, а певачица је део међународне продуцентске куће "Пасион Турца".

Ускоро излази и албум као музика из наведеног филма “Није лоше бити човек”.

EUR/RSD 117.2933
Најновије вести