Марко и Марија Милошевић траже хитно обустављање серије "Породица" 

Марко и Марија Милошевић су путем свог адвоката послали опомену пред тужбу и траже хитно обустављање серије "Породица" која је пре два дана почела са емитовањем, а која прати последњих 72 сата заједничког живота њихове породице, пре хапшења, бившег председника СР Југославије Слободана Милошевића, јавља Блиц.
1
Фото: Firefly promo

"Блиц" је дошао у посед докумената које су Марија и Марко Милошевић послали путем адвоката продукцији "Фирефлy" и у којој наводе да уколико не обуставе реализовање серије ће сносити одговарајуће законске последице.

Серија "Породица" приказује три дана уочи хапшења бившег председника Србије и СР Југославије Слободана Милошевића, чини је пет епизода, а главе улоге поверене су Борису Исаковићу, Мирјани Карановић, Уликсу Фехмиу, Гордану Кичићу, Тијани Марковић, Милану Марићу и другима.

Само снимање протекло је под велом тајне, због чињенице да током снимања није било никаквих информација у вези саме тематике, баш као ни званичних потврда ко игра коју улогу.

Ipadress
01.04.2021 • 06:12
Bolje bi im bilo da se ne oglasavaju jer su trebali svi da prodju kao Caucesku pobijeni zbog zlocina nad ovim narodom
Mixa
01.04.2021 • 14:38
Bas cemo vas retarde da pitamo!!!
Sandra
01.04.2021 • 15:02
Da a ovi posle njih su kao bolji
Janko
01.04.2021 • 17:17
Ako nesto nije u redu treba da se snose posledice a s'druge strane i ta porodica trebala je da snosi posledice,pa neka se vrate da rese problem
EUR/RSD 117.5626
Најновије вести