Меган и Хари први пут објавили фотографију ћерке

САНТА БАРБАРА: На новој празничној честитки нашла се дуго очекивану прва фотографија ћерке Меган Маркл и принца Харија, малене Лилибет Дајен која је рођена 4. јуна.
m
Фото: Printscreen/Instagram@alexilubomirski

На фотографији је и њен старији брат, двогодишњи Арчи Харисон.

Фотографију је снимио Алекси Лубомирски овог лета у дому пара у Санта Барбари у Калифорнији, а претходно је био задужен и за фотографисање њиховог венчања, објавили су амерички медији

На новој фотографији, Арчи седи у крилу свог оца, док се Лилибет смеши мами.

Ове 2021. године пожелели смо добродошлицу на свет нашој кћери Лилибет. Арчи је од нас направио "маму" и "тату", а Лили нас је учинила породицом. Док се радујемо 2022. дали смо донације у име неколико организација које одају почаст и штите породице - од оних које су пресељене из Авганистана, до америчких породица којима је потребно плаћено родитељско одсуство, пише у тексту.

Честитку је најпре поделио Рубикон тим, организација коју предводе ветерани, а коју су војвода и војвоткиња од Сасекса раније подржавали.

Наведено је и да ће њихова донација подржати локације за пресељење избеглица широм земље, посебно за авганистанске избеглице 2022. године.

Такође се наводи и да Хари и Меган дају подршку породицама кроз плаћено породиљско одсуство, што је "војвоткиња од Сасекса раније окарактерисала као хуманитарно питање за које верује да се хитно мора решити у САД".

Ово ће бити други Божић који пар прославља у Калифорнији од како су се прошле године преселили у САД, а након одлуке да се повуку из краљевске породице.

EUR/RSD 117.3179
Најновије вести