Констракта одушевила публику у Торину наступом (ВИДЕО)

ТОРИНО: Друго полуфинално вече овогодишње Песме евровизије у Арени Пало Олимпико је почело, а представница Србије Ана Ђурић Констракта, у чији наступ цела земља полаже пуно наде, наступила је трећа и потпуно одушевила присутну публику у Торину, која ју је са бине испратила овацијама.
d
Фото: eurovision.tv

Њена нумера је на званичном блогу eurovision.tv представљена као једна од необичнијих песама на овогодишњој Евровизији.

„In Corpore Sano је далеко више од уводне реченице о коси Меган Маркл, то је коментар на српски здравствени систем и немогуће стандарде лепоте, а неки титлови су додати за говорнике који нису српски“, наводи eurovision.tv и додаје да је Констрактина комбинација лавора и столице њене баке вероватно реквизит године о коме се и даље пуно прича.

Констрака, певачица, текстописац и архитекткиња нашу земљу је представила специфичном песмом "Ин цорпоре сано", која је по жанру најближа тетарком кабареу.

Она је истицала пре наступа да ће са својом екипом дати све од себе да одведе Србију у финале такмичења за Песму Евровизије.

"Узбуђена сам, али немам трему. Мало нам је стресно због великог узбуђења у Србији", казала је Констракта.

Фото: Youtube Printscreen

 Немачки медији с друге стране називају нашу представницу у Торину "српском Лејди Гагом" и питају се да ли је њен наступ ипак превише неконвенционалан за победу.

Прво полуфинале Песме Евровизије било је 10. маја када је наступило 18 земаља, а у финале су ушли представници Швајцарске, Јерменије, Исланда, Литваније, Португалије, Норвешке, Грчке, Украјине, Молдавије и Холандије.

Е. Д.

EUR/RSD 117.3909
Најновије вести