Хари: Мој живот је комбинација Трумановог шоуа и зоо врта

ЛОНДОН/ЛОС АНЂЕЛЕС: Принц Хари је изјавио да жели да "прекине циклус бола и патње" свог одрастања и да га не преноси на сопствену децу.
hari, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File)

Мислим да не бисмо смели да упиремо прстом или да некога окривљујемо, али свакако када је реч о родитељству, ако сам искусио неки облик бола или патње због бола или патње коју су можда претрпели мој отац или моји родитељи, побринућу се да прекинем тај циклус да га не бих пренео даље", рекао је Хари у популарном подкасту "Armc hair Expert".

Принц Хари, који очекује ћерку са супругом Меган и који је већ отац њиховог сина Арчија, описао је свој живот као "комбинацију Трумановог шоуа и боравка у зоолошком врту", преноси Би-Би-Си.

"Много је генетског бола и патње који се ионако преносе, те бисмо ми као родитељи требали учинити највише што можемо да покушамо и да кажемо: ''Знате шта, то ми се догодило, постараћу се да се то теби на догоди."

Додао је да је само у једном тренутку почео да "склапа коцкице" и да увиђа га је његов отац третирао на исти начин на који је он третиран, након чега се запитао "како то могу да променим када је реч о мојој деци?".

Војвода је рекао да пресељење његове породице у САД није био део плана, али "понекад морате да доносите одлуке и породицу стављате на прво место", као и ментално здравље.

Говорећи о животу у Лос Анђелесу, у Калифорнији, рекао је да се сада осећа другачије, јер се може кретати слободније.

Могу ставити Арчија на задњи део мог бицикла, што никад не бих имао прилику да учиним, рекао је Хари.

EUR/RSD 117.5936
Најновије вести