Констракта: Даћемо све од себе да се нађемо у финалу

ТОРИНО: Ана Ђурић - Констракта наступа вечерас као представница Србије у другом полуфиналу такмичења за Песму Евровизије у Торину, а у програму К1 телевизије поручује да ће заједно са својом екипом дати све од себе да се домогне финала у суботу 14. маја.
s
Фото: Youtube Printscreen

Немачки медији називају Констракту "српском Лејди Гагом", а наша представница на Еуросонгу каже да има пажњу европских медија у Торину пре свега због текста песма "In corpore sano".

"Помињемо Меган Маркл, па је то најинтересантније медијима у иностранству" каже Констракта и наглашава да се заједно са својом екипом напорно припремала за вечерашњи наступ.

"Даћемо све од себе вечерас у Торину. Спремни смо да на најбољи начин представљамо Србију" казала је Констракта.

Како каже још увек себе ухвати како гласно мисли "да ли је реално да све ово дешава"

"То су моје унутрашње борбе, али није да не уживам. Није идеја да се лажемо...Итекако уживамо у Торину" казала је Констракта.

Према њеним речима са прве полуфиналне вечери допали су јој се представници Холандије и Португала...

"Општи је утисак у Торину је да ће наше полуфинално вече бити забавније ...тако да ће наш циљ, пласман у финале, бити тежи... , али надамо се најбољем" казала је Констракта.

Прво полуфинале Песме Евровизије одржано је 10. маја.

На њему је наступило 18 земаља, у финале су ушли представници Швајцарске, Јерменије, Исланда, Литваније, Португалије, Норвешке, Грчке, Украјине, Молдавије и Холандије.

EUR/RSD 117.4055
Најновије вести