Преминуо младић погођен у главу на Ада Хуји 1. јануара

Младић Милош Стојановић (27), који је погођен у главу у пуцњави на Ада Хуји 1. јануара, преминуо је у Ургентом центру у Београду.
pucnjava pistolj
Фото: pixabay.com

У пуцњави на Ада Хуји рањена је и Милошева девојка Марија Ђ. (21), а полиција је ухапсила Александра Релића (23) због убиства.

Подсетимо, Стојановић је упуцан након краће свађе с Релићем због Марије Ђ. Сведоци језиве пуцњаве позвали су Хитну помоћ, која је брзо дошла на лице места и рањеног младића пребацила у болницу, а Релић је за то време Марију натерао да уђе с њим у аутомобил и одвезао се у непознатом правцу. Она је, када је пронађена, полицајцима испричала да се, након што је Релић отео, освестила у неком мотелу, а да је он хтео да је силује. Рекла је и да ју је Релић скинуо и тек тада видео да има рану на грудима.

Како су пренели београдски медији, Марија Ђ. је испричала да је Релић тада тражио да поново крене с њим па су опет сели у аутомобил и одвезао ју је на Чукаричку падину и ту оставио. Девојка је потом отишла до аутобуске станице и око 14 часова ушла у аутобус на линији 54 и села. Возач аутобуса је приметио да је девојка крвава и да јој је лоше па је позвао полицију и Хитну помоћ, која је рањену девојку превезла у Ургентни центар.

Полиција је након дводневне потере за Релићем и велике акције младића пронашла и ухапсила. Он се на саслушању код тужиоца, како наводе медији, бранио ћутањем. Релић је, иначе, одраније познат полицији по пријавама за фалсификовање исправа и тешким крађама.

С. Х.

EUR/RSD 117.3152
Најновије вести