Нестала жена из Градишта, породица моли за помоћ

С. В. (31) из Бачког Градишта нестала је 10. августа и од тада јој се губи сваки траг.
nestala backo gradiste, privatna arhiva
Фото: Приватна архива

Отац нестале Зоран В. апелује на све који су је видели или нешто знају, да позову полицију или да се обрате њему на број 061/195-27-58.

Нестанак С. В. породица је пријавила полицији. Она је виђена последњи пут пре недељу дана око 21 час, када је након вечере, видно узнемирена, развалила капију и излетела на улицу. Отац каже да је вриштећи отишла три куће даље од њиховог породичног дома и да је нестала док је он отишао по сина да би је заједно вратили и потом одвезли за Нови Сад код лекара.

– Лечила се од алкохолизма и због тога је пила лекове – каже за „Дневник” отац и додаје да је његова кћи „пукла са живцима” након што се 2010. године растала и када је бивши муж добио старатељство над малолетном ћерком.

Забринути отац нам каже да је његова ћерка била одличан ђак и добро дете, међутим, почела је да конзумира алкохол са шеснаест-седамнаест година. Осим тога, каже, никаквих проблема с њом нису имали.

– Више пута је била на лечењу од алкохолизма и лекар нам је рекао да не сме да пије. Како су ми рекли, тог дана када је нестала била је у кафани и пила ракију и пиво, а не сме ни гутаљ да попије јер, од када је била на лечењу пије лекове. Нажалост, кад попије, не зна ништа, ни ко је, ни одакле је – каже очајан Зоран В.

По његовим речима, са собом није понела никаква лична документа, ни ташну, ни мобилни, ни новчаник. То последње вече, када јој се губи сваки траг, на себи је имала хеланке, мајицу и папуче.

– Нажалост, ћерка ми је више пута рекла да је алкохол јачи од ње и да се изгуби кад попије – потврђује нам Зоран, и додаје да се није кретала у лошем друштву, нити јој је неко претио. – По цео дан и ноћ је тражимо јер верујемо да се негде завукла и да не зна сада да се врати. Надамо се да ћемо је ускоро пронаћи, само да се врати кући жива. Молим све људе, ако је негде виде или имају неке информације, да нам јаве на број 061/195-27-58 или да контактирају полицију.

Ј. В.

EUR/RSD 117.5361
Најновије вести