Након несреће код Ковиља, девојчица и жена и даље у тешком стању

Седмогодишња девојчица и педесетдвогодишња Ф. А, обе македонски држављани, које су повређене у трешкој саобраћајној несрећи која се догодила у суботу на ауто-путу Београд-Нови Сад, код Ковиља, и даље се налазе у теком стању, сазнаје “Дневник”.
sudar udes pixabay
Фото: pixabay.com

У овој стравичној несрећи погинуо је држављанин Хрватске М. А. (56), који је возио пежо македонских регистарских ознака који је слетело с коловоза и преврнуо се. Осим седмогодишње девојчице и Ф. А, повреде су задобили и десетогодишњи дечак и тридесетдвогодишња А. Л, обоје македонски држављани.

Како је за наш лист потврђено у Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине, дечак, који је лакше повређен у удесу, осећа се добро, а девојчица, која се налази у јединици интензивне неге Дечије хирургије, у тешком је стању, али за сада стабилна.

Претпоставља се да су у питању брат и сестра.

У Ургентном центру Универзитетског клиничког центра Војводине, након несреће, примљене су две пацијенкиње са тешким телесним повредама у виду мултиплих трауматских повреда главе и тела.

- Пацијенткиња Ф. А. (52) је тешког општег стања, смештена на Клиници за анестезију и интензивну терапију, где се спроводе мере интензивног конзервативног лечења, док је пацијенткиња Л. А. (32) стабилног општег стања, смештена на Одељењу ургентне хирургије где је примљена на конзервативни третман и опсервацију - речено је јуче за “Дневник” у ПР служби УКЦВ.

Ова стравична несрећа догодила се у суботу око 11.50 часова на ауто-путу Е-75, Београд - Нови Сад, када возило марке пежо, у којем су били погинули возач и четворо повређених, слетело са коловоза и преврнуло се. Како је дошло до ове трагедије још увек се незна, а према незваничним информацијама, у тренутку удеса на том месту је затечено још једно путничко возило, међутим, није познато да ли је оно на било који начин имало утицаја на изазивање несреће.

На лице места, одмах након удеса, интервенисале су две екипе Хитне помоћи и једна ватрогасна екипа, а полиција и тужилац су обавили увиђај, након којег ће бити познато како је дошло до несреће.

Д. Николић

EUR/RSD 117.3909
Најновије вести