Момак убио девојку ножем на улици на Грбавици, ухапшен на Лиману

НОВИ САД: Брутално убиство догодило се јуче нешто пре 16 часова у Улици Алексе Шантића испред броја 48 на новосадској Грбавици.
1
Фото: Дневник/ С. Шушњевић

Црногорску држављанку Душанку Ј. (25) насмрт је оштрим предметом избо бивши момак Дејан Д. (28), незванично сазнаје „Дневник”.

Како је наш репортер сазнао на лицу места, несрећну девојку је испред зграде у којој је живела као подстанарка, сачекао бивши момак и, највероватније након краће свађе, ножем јој прво пререзао врат, а потом је убо у груди.

Он је након ужасног злочина побегао с лица места. Полиција га је, након неколико сати потраге, ухапсила, како незванично сазнајемо, на паркингу на углу улица Народног фронта и Балзакове, с путном торбом спремном за бекство.

По речима комшија, осумњичени је у колима испред зграде чекао жртву и када ју је угледао како се с кесама у рукама враћа из продавнице, пресрео ју је у улазу зграде и починио гнусни злочин, након којег је улетео у кола и одвезао се у непознатом правцу.

Хитна помоћ је у 15.53 часова примила позив од комшија, у којем су добили информацију да у Улици Алексе Шантића испред броја 48 лежи девојка и да јој тече крв из уста. Када је лекарска екипа дошла на лице места, девојка је била без свести, с убодним ранама у пределу гркљана и грудног коша, учињеним највероватније оштрим предметом. Упркос покушаној реанимацији, могли су само да констатују смрт.

Улицу Алексе Шантића полиција је одмах по учињеном злочину блокирала да би обавила увиђај.

На месту убиства јуче око 18 часова били су видљиви трагови крви и разбацане кесе, а ствари несрећне девојке и помораyе су биле разбацане свуда у улазу.

Како незванично сазнајемо, и Дејан Д. је црногорски држављанин, а кола у којима је био имала су которске регистарске ознаке. Наводно су и он и Душанка Ј. били из Херцег Новог.

Фото: Дневник/ С. Шушњевић

 Након увиђаја, испред зграде су дошле, највероватније, две Душанкине другарице и са сузама у очима, видно узнемирене, покушале да сазнају шта се тачно догодило.

Фото: Дневник/ С. Шушњевић

 Док су у неверици гледале на разбацане ствари и локву крви, дошао је још један њихов другар. Када је чуо да им је убијена другарица, младић је пустио болан крик и све време се питао ко је то могао урадити.

Фото: Дневник/ С. Шушњевић

 Ништа ми није причала, не знам, не знам... Ко је то урадио? Ко је?, понављао је младић.

Фото: Дневник/ С. Шушњевић

Све троје, у шоку и неверици, убрзо су напустили место на којем се догодио стравични злочин.

Д. Николић

L0RY
26.12.2019 • 19:42
Da i sad ga osudite na 5 godina, pa da stigne da ubije još nekoliko devojaka dok ne ostari previše.
Иван Голдбергер
27.12.2019 • 09:43
Da li je bio prijavljen kao strani državljanin. Da li je imao dvojno državljanstvo. Koliko desetina hiljada tipova je naseljeno bez ikakve kontrole. Kako nisu otišli u Sloveniju i Hrvatsku, Da li i tamo mogu da divljaju.
EUR/RSD 117.2710
Најновије вести