Узми рачун и победи 2021 - десет дана до првог извлачења

БЕОГРАД: Прво извлачење у првом кругу наградне игре Узми рачун и победи 2021. одржаће се 15. мај у 18.00 часова уз директан пренос на првом програму Радио телевизије Србије, најављено је данас из Владе Србије.
Uzmi račun i pobedi Foto:Uzmi račun i pobedi
Фото: Узми рачун и победи Фото:Узми рачун и победи

Тада ће своје нове власнике, међу одговорним грађанима који учествују у борби против сиве економије, добити пет аутомобила "фијат 500Л" као и стан у Београду, у насељу Земунске капије.

У наградној игри коју организује Влада Србије, а подршку пружа НАЛЕД, право учешћа имају грађани који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. априла 2021. са минималним појединачним износом од 100 динара.

Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти. На полеђини коверте неопходно је написати име и презиме, адресу из личних докумената и контакт телефон док је на другој страни довољно написати ”Узми рачун и победи 2021”. Право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије.

Наградни фонд наградне игре ове године је у многоме већи него прошле с обзиром на то да у два круга, пролећном и јесењем, грађане који буду слали рачуне и слипове очекује чак 16 станова у Београду - 14 станова у насељу Земунске капије и два стана у Београду на води као и 60 аутомобила ФИЈАТ 500Л.

Напомиње се да ће грађанима практично током целе године бити омогућено слање рачуна и слипова у ковертама, и све пошиљке послате од априла биће у конкуренцији за свако извлачење све до краја другог круга на јесен.

Влада подсећа да је учешће у наградној игри епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду нити уопште улазак у пословнице поште.

На грађане се апелује да коверте спакују и адресирају код куће, а како би оне нашле пут до студија и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте само убаце у најближе поштанско сандуче.

Све информације о наградној игри грађани могу пронаћи на сајту uzmiracun.rs, а на располагању им је и контакт центар путем мејла kontakt@uzmiracun.rs за сва додатна питања и подршку.

Влада у саопштењу наводи да се наградна игра Узми рачун и победи показала као одличан пут за сузбијање сиве економије.

Влада и НАЛЕД верују да ће и овај циклус наградне игре, као и сви претходни, допринети подизању свести грађана о значају узимања фискалних рачуна и довести до смањења стопе сиве економије у Републици Србији, напомиње се у саопштењу.

EUR/RSD 117.5713
Најновије вести