Ујутру мраз, током дана сунчано и хладно

НОВИ САД: Ујутру мраз, а током дана сунчано и хладно време за ово доба године. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -7, а максимална 5 степени.
Mraz/A. Erski
Фото: Дневник/А. Ерски

ВОЈВОДИНА: Ујутру умерен и јак мраз, а током дана сунчано и хладно време за ово доба године. Ветар слаб северних праваца. Притисак изнад нормале. Минимална температура -8, а максимална 6 степени.

СРБИЈА: Ујутру мраз и врло хладно током дана. На северу сунчано, а у осталим крајевима променљиво облачно уз могућ краткотрајни снег. Ветар умерен северних праваца. Притисак изнад нормале. Минимална температура -9, а максимална 6 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У суботу ујутру јак мраз и током дана хладно. У недељу ујутру умерен, понегде јак мраз, а током дана претежно сунчано, али хладно за ово доба године. Почетком идуће седмице сунчано уз наставак отопљења.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Код већине хроничних болесника и метеоропата биометеоролошка ситуација условиће благо смањење тегоба, али се извесна опрезност саветује особама са срчаним тегобама и психичким болесницима. Могући су нерасположење и главобоља. Неопходно је адекватно одевање у складу са очекиваним термичким условима.

EUR/RSD 117.3374
Најновије вести