Ујутру мраз, током дана сунчано

​​​​​​​НОВИ САД: Ујутру слаб мраз. Током дана суво уз мало облака са дужим сунчаним периодима. Увече наоблачење. Ветар слаб северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -3, а максимална 9 степени.
Suncano vreme/Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Ујутру слаб мраз. Током дана суво уз умерену облачност са дужим сунчаним периодима. Крајем дана на југу наоблачење. Ветар слаб северозападни.Притисак изнад нормале. Минимална температура -4, а максимална 9 степени.

СРБИЈА: Наоблачење с кишом захвата југ. На планинама ће падати снег, а на северу се очекују сунчани периоди и остаје суво време до краја дана. Ветар слаб северни и североисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -4, а максимална 9 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу облачно са кишом и суснежицом, а на планинама са снегом. Понегде и у нижим пределима може бити снега, посебно на западу. Током целе идуће седмице врло хладно.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација може имати повољан утицај на хронично оболеле и осетљиве особе. Кардиоваскуларним болесницима се у јутарњим сатима саветује известан опрез. Метеоропатске реакције су могуће у блажој форми.

EUR/RSD 117.3909
Најновије вести