Ујутру мраз, после сунчано и топлије

НОВИ САД: Ујутру слаб мраз, а током дана претежно сунчано и мало топлије. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -4, а максимална 10 степени.
Hladno suvo zima/Dnevnik arhiva
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Ујутру слаб мраз, а током дана претежно сунчано на западу и северу, а у Банату умерена облачност и сунчани интервали. Дневна температура у мањем порасту. Ветар умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -5, а максимална 10 степени.

СРБИЈА: Ујутру слаб мраз, а током дана на западу и северу сунчано, а на истоку и југоистоку променљиво облачно и сунчано. Дневна температура у мањем порасту. Ветар умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -6, а максимална 11 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У петак ујутру слаб мраз, а током дана променљива облачност и сунчани интервали. У суботу наоблачење с кишом. У недељу у свим крајевима облачно с кишом, а на планинама са снегом.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике могу утицати релативно повољно на хронично оболеле особе, изузев срчаних болесника којима се саветује извесна опрезност. Метеоропатске реакције су могуће у виду малаксалости и главобоље.

EUR/RSD 117.3374
Најновије вести