Суво са сунчаним периодима

НОВИ САД: Суво са сунчаним периодима. Ветар умерен северних праваца. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура -3, а максимална 7 степени.
Suncano vreme/Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Суво са дужим сунчаним периодима на северу, а на југу променљиво облачно са сунчаним интервалима. Ветар умерен северних праваца. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура -4, а максимална 8 степени.

СРБИЈА: На северу суво са сунчаним интервалима, а у осталим крајевима променљиво облачно са кишом, суснежицом и снегом у западним, и јужним пределима. Ветар умерен северних праваца. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура -4, а максимална 8 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду променљиво облачно, на северу суво, а у осталим крајевима током дана са повременом суснежицом и снегом. У четвртак променљиво облачно са суснежицом и снегом у јужним пределима, а на северу сунчани периоди.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Хронично оболелим особама и метеоропатама се саветује опрезност услед релативно неповољне биометеоролошке ситуације. Нарочито изражене тегобе могу имати астматичари, реуматичари и цереброваскуларни болесници. Могући су главобоља, променљиво расположење и поспаност. У саобраћају је неопходна додатна пажња.

EUR/RSD 117.3216
Најновије вести