Сунчано и топлије

НОВИ САД: Ујутру слаб мраз, а током дана претежно сунчано и топлије. Ветар слаб јужни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -1, а максимална 13 степени.
Suncano vreme/Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Ујутру слаб мраз, а током дана претежно сунчано и мало топлије. Ветар слаб јужни и југоисточни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -3, а максимална 13 степени.

СРБИЈА: Ујутру слаб мраз, а током дана претежно сунчано и мало топлије. Нешто више облака биће само на југу и југоистоку у првом делу дана. Ветар слаб јужни и југоисточни на северу и западу, а на југу северни у првом делу дана. Притисак изнад нормале. Минимална температура -3, а максимална 14 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У петак ујутру слаб мраз, а током дана сунчано и још топлије. Крајем дана на северу наоблачење. У суботу наоблачење с кишом и падом температуре. У недељу и понедељак облачно и хладно с кишом, а на планинама изнад 800 мнв са снегом.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Благо смањење тегоба могу осетити хронични болесници, али се опрез ипак саветује особама са срчаним проблемима. Метеоропатске реакције су могуће у виду нерасположења и главобоље. Саветује се адекватно одевање у складу са температуром ваздуха током дана.

EUR/RSD 117.3374
Најновије вести