Путничка возила чекају на граничним прелазима 30-150 минута

БЕОГРАД: На граничном прелазу Хоргош, на излазу из земље задржавање за путничка моторна возила је 120 минута, док на прелазу Градина, на улазу у земљу путничка возила чекају 70 минута, а на излазу 80 минута.
horgos granicni prelaz
Фото: Tanjug (D. Goll, ilustracija)

На граничном прелазу Прешево, на излазу и улазу задржавање за путничка моторна возила је 150 минута, а на Шиду, на излазу 60 минута.

Путничка возила на Батровцима чекају 45 минута да уђу у земљу, а 90 да изађу.

На граничном прелазу Гостун, на излазу и улазу, задржавање за путничка моторна возила је 30 минута, колико се чека и на прелазима Јабука и Шипљани и то приликом уласка у земљу.

На прелазу Котромани на улазу и на излазу из земље путничка возила чекају 45 минута, док је на прелазу Сремска Рача задржавање 60 минута.

На ауто-путу Е-65 на деноци петља Хоргош-петља Суботица, у смеру ка Новом Саду због радова на демонтажи и монтажи заштитне ограде до 19. августа за саобраћај ће бити затворена претицајна трака.

На путу Брњица- Добра возила се до 30. новембра пуштају наизменично због радова на рехабилитацији.

У насељу Четереже на путу Жабари - Бошњак до 31, августа саобраћај се због радова на санацији коловоза одвија наизменичним пропуштањем возила.

Наизменичним пропуштањем возила саобраћај се до 31. августа одвија и на обилазници око Сомбора, на деоници Бачки Брег - Сомбор, а радови се изводе од 7 до 16 часова.

EUR/RSD 117.3078
Најновије вести