Променљиво облачно

НОВИ САД: Ујутру слаб мраз, а током дана променљива облачност и сунчани интервали. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -3, а максимална 9 степени.
oblacno
Фото: Tanjug (M. Jakob, ilustracija)

ВОЈВОДИНА: Ујутру слаб мраз, а током дана променљива облачност и сунчани интервали. Крајем дана краткотрајна киша. Ветар слаб северни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -5, а максимална 9 степени.

СРБИЈА: Ујутру слаб мраз, а током дана променљива облачност и сунчани интервали. Крајем дана на северу, као и на југу је могућа слаба киша, а на планинама снег. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -5, а максимална 10 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У суботу наоблачење са кишом захвата југ и шири се ка северу током дана, али ће до вечерњих сати на северу остати суво. У недељу у свим крајевима облачно са кишом, а на планинама са снегом.      

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекивана биометеоролошка ситуација изазваће уобичајене тегобе код већине хронично оболелелих. Опрез се саветује срчаним и цереброваскуларним болесницима. Метеоропатске реакције су могуће у виду нерасположења, као и болова у костима и зглобовима. Повећана пажња се препоручује у саобраћају.

EUR/RSD 117.3216
Најновије вести