Преко дана топло, увече киша

​​​​​​​НОВИ САД: Топлије уз сунчане интервале пре подне и постепено наоблачење поподне и кишу увече. Дуваће појачан јужни ветар. Притисак испод нормале. Минимална температура 5, а максимална 14 степени.
jesen lisce
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Топлије уз јужни ветар и сунчане интервале пре подне, а поподне наоблачење с кишом. Дуваће појачан јужни ветар. Притисак испод нормале. Минимална температура 2, а максимална 14 степени.

СРБИЈА: Ујутру мраз у централној и јужној Србији. Током дана топлије уз сунчане периоде, а поподне наоблачење с кишом на северу државе. Дуваће појачан јужни ветар. Притисак испод нормале. Минимална температура -7, а максимална 15 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У петак захлађење с кишом током дана, а на планинама са снегом. Поподне понегде и у нижим пределима западне и централне Србије може бити суснежице и снега. У суботу ујутру слаб мраз, а током дана хладно и суво, а у недељу ново наоблачење доноси кишу.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација може изазвати уобичајене тегобе код већине хронично оболелих. Опрез се саветује астматичарима, цереброваскуларним и срчаним болесницима. Метеоропатске реакције су могуће у виду реуматских болова и нерасположења. Повећана концентрација се препоручује учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.3343
Најновије вести