Наоблачење, пролазнa кишa, свежије

​​​​​​​НОВИ САД: Облачно с повременом кишом и мало свежије. Ветар ујутру слаб јужни, а поподне умерен до појачан северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 5, а максимална 13 стеопени.
oblacno
Фото: Tanjug (M. Jakob, ilustracija)

ВОЈВОДИНА: Наоблачење с пролазном кишом. Облаци се премештају од северозапада ка југоистоку. Температура у мањем паду. Ветар ујутру слаб јужни, а поподне појачан северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 3, а максимална 13 степени.

СРБИЈА: Наоблачење с пролазном кишом, најпре на северу, а поподне и увече и у осталим крајевима. Температура у мањем паду. Ветар ујутру слаб јужни, а поподне на северу умерен северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -1, а максимална 16 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак хладније и променљиво облачно са слабом кишом понегде, а по Војводини суво са сунчаним периодима. У петак долази до делимичног разведравања уз хладно време које се задржава и током викенда.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике могу релативно неповољно утицати на хроничне болеснике, а посебно на цереброваскуларне и особе са дисајним тегобама. Могуће метеоропатске реакције су главобоља, нервоза и болови у костима и зглобовима. Свим учесницима у саобраћају је неопходна максимална концентрација.

EUR/RSD 117.4618
Најновије вести