Хладније с кишом

НОВИ САД: Хладно с кишом пре подне, а поподне престанак падавина уз делимично разведравање. Ветар умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 4, а максимална 11 степени.
kisa hladno pixa
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Хладно за ово доба године с кишом повремено. Средином дана на северу престанак падавина, а поподне постепено разведравање. Ветар умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 3, а максимална 12 степени.

СРБИЈА: Хладно за ово доба године с кишом повремено. Више падавина биће у централним и јужним пределима. Ветар умерен западни и северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 2, а максимална 12 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У четвртак топлије уз дуже сунчане периоде.

У петак релативно топло уз појачан југоисточни ветар у појачању у Поморављу и Подунављу. У суботу пролазна киша одлази на исток, а у недељу, на Ускрс, топло са температуром око 25 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Утицај временских прилика неће погодовати хроничним болесницима па им се препоручује да послушају савете лекара. Опрез се нарочито саветује болесницима са варирајућим крвним притиском и астматичарима. Метеоропатске реакције у виду главобоље и нервозе могуће су код свих осетљивих особа. Учесницима у саобраћају се препоручује појачана концентрација.

EUR/RSD 117.4284
Најновије вести