Вулин са новим начелницима полицијских управа о приоритетима

Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин одржао је данас састанак с новопостављеним начелницима четири полицијске управе
 Vulin sa novim načelnicima policijskih uprava Foto: Tanjug/video
Фото: Вулин са новим начелницима полицијских управа Фото: Танјуг/видео

БЕОГРАД: Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин одржао је данас састанак с новопостављеним начелницима четири полицијске управе, на коме су презентовани приоритети у раду МУП-а: одлучна борба против организованог криминала и корупције и брига о безбедности сваког грађанина.

Како је саоспстено из његовог кабинета, Вулин је том приликом новим начелницима поручио да увек морају имати на уму да поверени посао обављају у служби грађана и да не може постојати јачи и пречи интерес од безбедности сваког појединца и друштва у целини, .

Истакао је да од њих очекује максималну посвећеност у борби против организованог криминала и корупције, али ништа мању јачину и снагу у сузбијању кривичних дела општег криминала којим су у највећој мери погођени грађани.

“Безбедност улица је мерило успеха полицијске управе. Разбојништвима, крађама, рекетирањима, џепарењима, уличном криминалу и свим делима која угрожавају обичног човека морате приступити снажно и посвећено“, ппоручио је министар начелницима.

Састанку су присуствовали директор полиције Владимир Ребић, начелник Полицијске управе у Пожаревцу Александар Василијевић, начелник Полицијске управе у Зајечару Саша Станимировић, начелник Полицијске управе у Крагујевцу Дејан Јоксимовић и начелник Полицијске управе у Панчеву Игор Арсић.

 

 

EUR/RSD 117.5749
Најновије вести