Тројица осумњичених за нелегалну трговину наркотицима у Новом Саду

НОВИ САД: Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду поднеће надлежном тужилаштву кривичну пријаву против двадесетогодишњег Новосађанина и двадесетједногодишњака из Владимираца, због постојања основа сумње да су учинили кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.
policija, pixabay
Фото: pixabay.com

Прегледом осумњичених и претресом стана који користе, полиција је пронашла око 29 грама амфетамина, седам пакетића марихуане, дигиталну вагу и новац за који сумња да потиче од продаје наркотика.

У стану је затечена петнаестогодишњакиња из Владимираца, код које је пронађена мања количина амфетамина, па ће против ње бити поднета кривична пријава, због постојања основа сумње да је учинила кривично дело неовлашћено држање опојних дрога.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Новом Саду поднеће надлежном тужилаштву кривичну пријаву и против тридесетпетогодишњег Новосађанина, због постојања основа сумње да је учинио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Прегледом осумњиченог и возила у коме се налазио, полиција је пронашла око 33 грама амфетамина, мању количину марихуане и дигиталну вагу

EUR/RSD 117.5819
Најновије вести